Fiika Cafe & Interior

Neljä intohimoista yrittäjää, paikallinen herkkuleipomo, lähellä paahdettua premium-kahvia, viehättävä sisustusmyymälä, erinomainen sijainti kaupungin keskustassa ….

Tästä muodostuu ainutlaatuinen yhdistelmä nimeltään Fiika Café & Interior. Konsepti, joka täytyy kokea itse!

Tervetuloa peremmälle!

Kahvi

Rogers Coffee on se paikallinen toimittaja joka toimittaa premium-tason kahvia Fiikan kahvilaan. Nautittuasi kahvia voit olla varma, että kyseessä on käsin poimittuja papuja parhaimmasta laadusta ja tuore paahdetut paikallisessa mikropaahtimossa.

Mikäli olet premium kahvin ystävä voit ostaa kotiisi kahvia tai vaikkapa ”French press coffee maker” tai muita mielenkiintoisia kahvi artikkeleita, jotka ovat myynnissä kahvilassa.

Roger on Fiikan omistajista sen jolla intohimolla kahviin pahtaa premium kahvia omassa mikropaahtimossaan.

Lisätiedot Rogers Coffee -toiminnasta täältä

Herkkuleipomo

Vaikuttava palvelutiski notkuu makeita ja suolaisia herkkuja, jotka on valmistettu tuoreista ja puhtaista raaka-aineista paikallisessa Fredrika-herkkuleipomossa. Kuuluisat voileipäkakut ja leivonnaiset, jotka saadaan yksinomaan Leipomosta, voidaan nyt tilata suoraan meiltä.

Leipomo Fredikan omistajat Pauliina ja Heidi ovat myös Fiikan osaomistajia. Tutustu Fredrikaan tarkemmin leipomon omilla nettisivuilla.

Fiika tekee yhteistyötä myös paikallisen ”Lilla bageriet” -leipomon kanssa, missä Inga Snellman on käsityöläinen herkullisten täytekeksien takana.

Sisustusmyymälä

Käytännöllisiä ja kauniita tuotteita arkipäivän piristykseksi. Niistä on Fiikan sisustusmyymälä tehty!

Susan on Fiikan omistajista se joka toi Urban Life & Coffee -sisustusmyymälän mukanaan. Nyt päivitetty valikoima sisältää upouudet, värikkäät tanskalaiset Rice-tuotteet sekä valikoiman Nordalin parhaita tuotteita. Koska Susan on tanskalaisen Nordalin jälleenmyyjä Suomessa, hän myös toimittaa haluamasi tuote Nordalin laajasta valikoimasta.

Fiikan kahvila on sisustettu sisustusmyymälän omilla tuotteilla. Jos ihastut tuoliin, pöytään tai lamppuun voit ostaa se kotiisi!

Valikoimassa on myös herkullisia ruotsalaisia perinnekarkkeja sekä ihania tanskalaisia Lakrids-tuotteita.

Mikäli haluatte piristää oman kodin sisustusta tai etsit sopivaa lahjaa – meillä on mistä valita!

Yhteystiedot

Löydät meidät kartalla täältä

Fiika Café & Interiör

Isokatu 13

68600 Pietarsaari

Puh: 044-998 8667

info@fiika.fi

Aukioloajat

Ma – Pe: 08:00 – 20:00

La:             09:00 – 17:00

Su:            12:00 – 16:00