PRODUKTER
COSTA RICA
Region: Tarrazu Valey
Altitud: 1500-1700m
Medelrost
Arabica: Caturra, Catuai
Smak rund, choklad, plommon,
söt nötaktig, fruktig
EL SALVADOR
Urrutia’s Estate Coffee
Höjd: 1500
SHG: Strictly High Grown är särskilt efterfrågat.
Endast kaffe som växt på mellan 1500-2000 meters höjd över havsnivån får bära märkningen SHG.
Arabica: Bourbon, Pacas, Pacamara
Medelrost
Smaknyanser: söt karamell mandel och en aning kanel.
Ren och väl balanserad
Prosess: Handplockad, tvättad och soltorkad
COLOMBIA DARK
Region: Huila
Altitud: 1600-1950m
Medelrost & Mörkrost
Arabica Caturra 100%
Smak intensiv, choklad,
nötaktig, aning citrus
TANZANIA
Höjd: 950-1900
Arabica 100% Bourbon, Kent, Blue Mountain
Rostning: En aning mörkare än medelrost
Smaknyanser: Smakrik och fyllig, klar syrlighet,
choklad och fruktig med en sting av nötter
Prosess: Handplockad, tvättad och soltorkad