+358 44 9988667

FIIKA CAFÉ

Intohimoinen yrittäjäpariskunta Roger ja Susan pyörittävät FIIKA Cafea. Sieltä löydätte laadukkaat, paikallisesti paahdetut kahvit, herkulliset leivonnaiset, täytetyt sämpylät ja suolaiset piirakat, laajan valikoiman trendikkäitä kylmiä ja kuumia juomia ja jäätelöä.

Arkisin meillä on lounas jonka oma kokkimme valmistaa.

Sijaitsemme Pietarsaaren keskustassa aitio paikalla.

Tervetuloa kokemaan ainutlaatuinen ja tunnelmallinen FIIKA Cafe.

ROGER'S COFFEE

Rogerin intohimo on hyvänlaatuinen kahvi ja hänellä onkin oma mikropaahtimo Pietarsaaressa. Rogers Coffee paahtimosta tulee kaikki kahvit jotka tarjoilemme FIIKAssa. Voit siis olla varma että kaikki meillä nauttimasi kahvit tulevat laadukkaista ja käsinpoimituista pavuista, jotka on vastapaahdettu ja jauhettu.

Voit myös ostaa kahviamme mukaasi kotiin tai vaikka French Press kahvikoneen tai muita mielenkiintoisia kahvitarvikkeita, joita meillä on myynnissä.

Herkut

Vaikuttavat vitriinimme ovat pullollaan sekä makeita että suolaisia herkkuja. Voileipäkakut ja täytekakut erilaisiin tilaisuuksiin voi myös tilata suoraan kahvilastamme. Suurin osa tuotteistamme leivotaan paikallisesti. Meiltä saa myös viiniä ja siideriä sekä olutta

Lounas

Arkisin meillä on lounas jonka oma kokkimme valmistaa. Kl. 11.00-14.00.

Ateriaan kuuluu aina leipä, salaatti ja jälkiruoka. Hinta on 10,30€. Päivän keitto maksaa 8,50€.

Kokoustilat

Yläkerrassa meillä on kaksi tunnelmallisesti sisustettua kokoustilaa, Arabica ja Robusta. Arabicaan mahtuu n. 25 henkeä ja Robustaan n. 10 henkeä.  Molempia huoneita voi vuokrata aina yhdestä tunnista koko päivään. Huoneet on täysin varustettu kokouksia varten. Me pidämme huolen tarjoilusta.

Herkkupiste

Jos etsit makeita joululahjoja, karkkeja ja muita erikoisherkkuja, löydät ne Herkkupisteestämme johon sesongeittain tilaamme kaikenlaista hyvää ja lahjatuotteita. Eritoten jouluksi pakkaamme näyttävät ja herkulliset yksityis-, ja yrityslahjat myös tilauksesta toiveidenne mukaan.

Yhteystiedot

AUKIOLOAJAT:
Ma–Pe:  08:00 – 20:00
La:    09:00 – 17:00
Su:   12:00 – 17:00

Close Menu